Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
 Υπηρεσίες Διαχείρισης 

Υπηρεσίες Διαχείρισης Κτιρίων και καθαρισμού χώρων Lobby Clean

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στo τηλέφωνo της εταιρείας μας 2103478908-2103478909 ή στείλτε e-mail στο sales@lobbyclean.gr

 

Υπηρεσίες Διαχείρισης

Εξωτερική Διαχείριση Κτηρίων και Πολυκατοικιών : μια αναγκαία υπηρεσία και όχι μια πολυτέλεια  

Διαχείριση πολυκατοικίας

 

"Buildings are our citie spillars"«Τα κτίρια είναι οι πυλώνες των πόλεων μας»

Η ομάδα συμβούλων διαχείρισης της LobbyClean, με 10ετή εμπειρία στο χώρο της εξωτερικής διαχείρισης κτηρίων, είναι αφιερωμένη και αφοσιωμένη στο να παρέχει  αποτελεσματικές  λύσεις, έγκυρες  διεξόδους και σαφείς οδηγίες για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας του κτιρίου σας, την όσο το δυνατόν μέγιστη οικονομία και την πλέον επωφελή διαχείριση μέσα από αξιόπιστες και βιώσιμες ενέργειες και διαδικασίες. 

 

 

 

 

Αναλυτικά η υπηρεσία της διαχείρισης , περιλαμβάνει τις πιο κάτω εργασίες:

 

  • Εβδομαδιαίος έλεγχος της πολυκατοικίας για την καλή κατάσταση αυτής ( π.χ. ζημιές, καμένες λάμπες κλπ) αλλά και για τον έλεγχο των συνεργείων και την παραλαβή λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ). Οι παρατηρήσεις του ελέγχου αναγράφονται αναλυτικά σε έγγραφο φύλλο ελέχγου αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων.
  • Επικοινωνία με τα εξωτερικά συνεργεία για συστάσεις, παράπονα ή για κλείσιμο ραντεβού ή υπενθύμιση εργασιών.
  • Εμπρόθεσμες και ασφαλείς πληρωμές όλων των εξόδων της πολυκατοικίας, όπως λογαριασμών ΔΕΗ,ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ κλπ αλλά και των συνεργαζόμενων με αυτή συνεργείων.
  • Συγκέντρωση εξόδων της πολυκατοικίας και έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών σε μηχανογραφημένα, αναλυτικά και απολύτως κατανοητά έντυπα. Διανομή ειδοποιητηρίων και ανάρτηση συγκεντρωτικής κατάστασης στον πίνακα ανακοινώσεων.
  • Είσπραξη κοινοχρήστων σε ραντεβού που έχουν έγκαιρα ανακοινωθεί εγγράφως στους ενοίκους αλλά και δυνατότητα μεμονομένων ραντεβού καθώς και δυνατότητα τραπεζικής κατάθεσης για την εξόφληση των κοινόχρηστων λογαριασμών.
  • Οικονομικό έλεγχο του κτιρίου και ανάλυση οικονομικής κατάστασης αυτού ανά πάσα στιγμή καθώς και ετήσιο ισολογισμό.
  • Πραγματοποίηση τακτικών και έκτακτων συνελεύσεων στο χώρο της πολυκατοικίας για την συζήτηση όλων των θεμάτων που απασχολούν τους ενοίκους.
  • Όχληση των κακοπληρωτών ενοίκων που δεν καταβάλουν εμπρόθεσμα το αντίτιμο των κοινοχρήστων και νομική κάλυψη σε περίπτωση ακραίων περιπτώσεων και εφόσον το επιθυμεί η πλειοψηφία των ενοίκων (τα έξοδα στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουν την πολυκατοικία).
  • Αναζήτηση και έρευνα αγοράς για την εξεύρεση των πιο ποιοτικών και οικονομικών συνεργατών για τις διάφορες ανάγκες τις πολυκατοικίας.

Εποινωνήστε άμεσα μαζί μας  στα τηλέφωνα 2103478908 και 2103478909 ή στείλτε μας το μήνυμά σας στα e-mail της εταιρείας μας This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  και This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it και θα σας απαντήσουμε άμεσα δίνοντάς σας την βέλτιστη διαχειριστή λύση για το κτίριό σας και την καλύτερη οικονομική προσφορά για την διαχείριση της πολυκατοικίας σας.

 

lobby-clean