Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
 Η εταιρεία 

Υπηρεσίες Διαχείρισης Κτιρίων και καθαρισμού χώρων Lobby Clean

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στo τηλέφωνo της εταιρείας μας 2103478908-2103478909 ή στείλτε e-mail στο sales@lobbyclean.gr

 

building-maintenance1
Παρουσίαση Εταιρείας Διαχειρίσεων και Καθαρισμών Lobby Clean 

Στη lobby Clean παίρνουμε στα σοβαρά τον καθαρισμό και τη διαχείριση, δηλαδή τη δουλειά μας:


1.Τεχνογνωσία και εμπειρία

Συνδυασμός καταλυτικής σημασίας που εγγυάται ποιότητα αλλά και διάρκεια στις υπηρεσίες διαχείρισης και καθαρισμού  που αναλαμβάνουμε

2.Προγραμματισμός και συνέπεια

Απαραίτητα εργαλεία κάθε ευσυνείδητου επαγγελματία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης

3.Άρτιος εξοπλισμός καθαρισμού

Τα συνεργεία καθαρισμού της Lobby Clean χρησιμοποιούν σύγχρονο και αποτελεσματικό μηχανικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε κάθε χρήση και ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη καθαρισμού.

 

commercial bldg
Η Lobby Clean δραστηριοποιείται με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της τόσο στον τομέα του καθαρισμού όσο και στον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών και κτιρίων.

 Σεβασμός, ειλικρίνεια και αμεσότητα  χαρακτηρίζουν τις επαγγελματικές πρακτικές που υιοθετούμε με τους πελάτες μας αναφορικά με τις υπηρεσίες  καθαρισμού και διαχείρισης που αναλαμβάνουμε.

 Εκπτώσεις στις τιμές . όχι στην ποιότητα

 

 

Εταιρικό προφίλ

Η Lobby Clean δραστηριοποιείται στο αντικείμενό των πάσης φύσεως καθαρισμών χώρων και της εξωτερικής διαχείρισης πολυκατοικιών και κτιρίων , με αυτοπεποίθηση και αξιώσεις. Η άριστη γνώση του αντικειμένου των υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης αλλά και γενικότερης εξυπηρέτησης κτιρίων, η εμπειρία των συνεργατών της και η εξοπλιστική αρτιότητα που διέπουν την εταιρεία μας, την καθιστούν ικανή να αναλάβει οποιοδήποτε έργο διαχείρισης και καθαρισμού και να το περατώσει με τρόπο άριστο.
Δορυφορικά και επικουρικά στις αμιγώς καθαριστικές & διαχειριστικές υπηρεσίες μας δρα ένα σύστημα προγραμματισμού και κατανομής εργασίας που επιτρέπει την παρακολούθηση, την ακριβή γνώση της πορείας και την σωστή αξιολόγηση κάθε εργασίας.

cleaning ladies1
Πελατειακή αντιμετώπιση

Ο πελάτης για μια εταιρεία νοηματοδοτεί την ύπαρξή της και προφανώς αποτελεί το κέντρο γύρω από το οποίο δραστηριοποιούνται τα στελέχη της.
Στην lobby Clean ο ρόλος του πελάτη δεν περιορίζεται στα παραπάνω αλλά ανελίσσεται σε μια σχέση ουσιαστικής συμβολής του στην παροχή των υπηρεσιών μας.
Σχόλια, απορίες, παρατηρήσεις, προτροπές, κριτική αλλά και επαινέσεις είναι ευπρόσδεκτες μορφές διαπροσωπικής επαφής της εταιρείας μας με τους πελάτες της αλλά και όχι μόνο.
Είμαστε κοντά σας για την εξυπηρέτησή σας, για την ευημερία και την λειτουργική αρτιότητα των κτιρίων σας.

 

 

article-new ds-photo getty article 167 8 80403532 xs
Τα γραφεία μας

Στην έδρα μας το όραμά μας ενσαρκώνεται σε ένα πολυδύναμο γραφείο στελεχωμένο από αξιόλογους συνεργάτες, φιλικούς προς τον πελάτη που κινητοποιούνται από τον ζήλο τους να εξυπηρετήσουν

 

 

 

 

Διαδίκτυο 

Η παρουσία της εταιρείας μας στο δικτυακό προσκήνιο καθιστά έκδηλη την προοπτική της για ανανέωση και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της στον τομέα του καθαρισμού, της διαχείρισης και γενικότερα της εξυπηρέτησης κτιρίων.
Μέσα από τις σελίδες μας δίνουμε στους πελάτες μας αλλά και στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να μας γνωρίσουν καλύτερα και ενδεχομένως να βρουν λύση σε κάποια από τα προβλήματα και τις αναζητήσεις που αφορούν στην εξυπηρέτηση των κτιρίων τους σε θέματα καθαρισμού, διαχείρισης και όχι μόνο.


Είμαστε στη διάθεσή σας κι αναμένουμε σχόλια, προτροπές και ερωτήσεις και με διάθεση επικοινωνίας και με γνώμονα την εξυπηρέτησή σας.

 

lobby-clean