Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lobbyclean1/public_html/index.php:1) in /home/lobbyclean1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
 Συμβουλές για την έκδοση των κοινοχρήστων 

Στην lobby clean ο πελάτης έχει το λόγο, κι εμείς τον ακούμε.

Γι' αυτό μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στα τηλ. 2103478908-2103478909 ή στείλτε e-mail:  info@lobbyclean.gr

Συμβουλές για την έκδοση των κοινοχρήστων Print

Για την σωστή έκδοση των κοινοχρήστων, θα πρέπει να προσέξετε τα εξής: 
εκδοσεις κοινοχρηστων

rating star blank  Θα πρέπει να έχετε δώσει αντίγραφο των καταστάσεων του μηχανολόγου μηχανικού όπου αναγράφονται αναλυτικά όλα τα χιλιοστά των εξόδων καθώς και αυτά της θέρμανσης. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δώσετε τα πρωτότυπα, τα οποία θα πρέπει να τα φυλάξετε σε ασφαλές σημείο γιατί σίγουρα θα σας χρειάζονται για πάρα πολλά χρόνια.

rating star blank  Η κατάσταση των χιλιοστών, θα πρέπει να συνοδεύεται με μια ακόμη κατάσταση όπου θα έχετε καταγράψει αναλυτικά τους αριθμούς των διαμερισμάτων μαζί με τα ονόμα των ενοίκων στα οποία θα εκδίδονται τα κοινόχρηστα, π.χ. Α1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Α2 ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ, Β1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ κ.ο.κ

rating star blank  Έχετε καταγράψει αναλυτικά & προσεχτικά  τα μηνιαία έξοδα της πολυκατοικίας, πριν τηλεφωνήσετε στην εταιρεία.

rating star blank  Έχετε κατηγοριοποιήσει τα έξοδα εκ των προτέρων, δηλαδή στα κοινόχρηστα έξοδα, στις ειδικές δαπάνες, στα έξοδα θέρμανσης κλπ.

rating star blank  Ειδικά για την κατανάλωση πετρελαίου, πρέπει να έχετε υπολογίσει και να αναφέρετε το ποσό σε euro που αναλογεί στο πετρέλαιο που έχει καταναλωθεί.

rating star blank  Σε περιπτώσεις αλλαγής ενοίκων, θα πρέπει να αναφέρετε στην εταιρεία τον αριθμό του διαμερίσματος αλλά και το όνομα του ενοίκου που αποχώρησε καθώς και του νέου ενοίκου, στο όνομα του οποίου θα εκδίδονται πλέον τα κοινόχρηστα. 

rating star blank  Οι δαπάνες καθαριότητας, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ καταμερίζονται με βάση τα χιλιοστά των κοινοχρήστων εξόδων.

έκδοση κοινοχρήστων
rating star blank  Σε εξαιρετικές περιπτώσεις εξόδων, όπως βλάβες, αγορές κλπ, έχετε ήδη συμφωνήσει με τους υπόλοιπους ενοίκους αν θα μοιραστούν βάση των χιλιοστών των κοινοχρήστων ή ισομερώς.

rating star blank  Πρέπει να γνωρίζετε αν οι επιπλέον δαπάνες που έχουν γίνει επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές και να το αναφέρετε σε κάθε περίπτωση. 

rating star blank  Κάθε αλλαγή θα πρέπει να αναφέρετε άμεσα, όπως π.χ. αλλαγή διαχειριστή ( όνομα, αριθμός διαμερίσματος και τηλέφωνο) ή διαμέρισμα που πλέον θα θεωρείται κλειστό κ.ο.κ.

rating star blank  Ζητήστε από τον υπάλληλο που κάνει τη λήψη των εξόδων να σας επαναλάβει ότι έχει καταγράψει.

rating star blank  Αν στέλνετε τα έξοδα με e-mail ζητήστε αποδεικτικό ανάγνωσης, ενώ αν τα στέλνετε μέσω fax επιβεβαιώστε τηλεφωνικά τη λήψη του.

rating star blank  Φυλάξτε τις συγκεντρωτικές καταστάσεις για πιθανή μελλοντική ανάγκη.

 

Έκδοση κοινοχρηστων λογαριασμών χωρίς αναμονή, εύκολα, γρήγορα, απλά, ξεκάθαρα  και κατανοητά 

 

lobby-clean